top of page
Søk
  • Forfatterens bildeIvar Nygaard, forteller

Spennende fortellertider!

Oppdatert: 26. okt. 2019

Hei! Du leser mitt aller første blogginnlegg noen sinne. Det er en konsekvens av at jeg har blitt mer eller mindre "tvunget" til å skifte hjemmesidelageprogram etter at Apple la ned mitt kjære iWeb. Men som alltid: Aldri så galt at det ikke er godt for noe. Mine hjemmesider trengte sterkt til fornying. Fortelleren Ivar burde også være mer tidsriktig tilstede på det uendelige webhavet.


I 2013 bestemte jeg meg for at det å fortelle for andre mennesker for penger skulle få en større plass i livet mitt. Det skulle bli noe mer enn bare en hobby. Jeg la en slags plan og har faktisk fulgt den. Planen er ganske enkel men allikevel vanskelig.


"Jeg må ha noe å fortelle".....og dette "noe" skal være viktig for meg og viktig for den som skal lytte.


Hittil har jeg funnet det viktige i enkeltfortellinger og i forestillinger som "Forunderlige fortellinger" og "Fortellinger i butikken". Det som har tatt mest plass i mine fortellinger siden våren 2017 er arbeidet med "Sild, Salighet og Zulu". Triologien om de norske pionermisjonærene. Jeg har i snart 40 forestillinger møtt et lyttende og varmt publikum som har satt spor i hjertet mitt.


Framover vil jeg blogge om arbeidet med SSZ og historiske fortellinger generelt.


og...et nytt stort prosjekt begynner å ta form i hodet mitt. Det skal handle om de store spørsmål. Om å ville gjøre det gode, men bli straffet fordi det gode var på feil side. Vi sier at freden kom 8. mai 1945. For noen tok prøvelsene aldri slutt....74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page