top of page

fre. 07. feb.

|

Engesland

Fortellerkafe i butikken på Engesland

"Napoleons hemorroider og andre merkverdigheter"

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Fortellerkafe i butikken på Engesland
Fortellerkafe i butikken på Engesland

Tid og sted

07. feb. 2020, 18:00 – 20:00

Engesland, Engesland, Norge

Om arrangementet

"Napoleons hemorroider og andre merkverdigheter"  

I Stavanger Aftenblad en 05.11.19 står det om en hemorroidepasient som angrep sykehuslege. Denne historien er bare tragisk. Men medisinske tilstander har medført de rareste ting og har hatt store konsekvenser for verdenshistorien 

Flere forunderlige historier får du høre Ivar Nygaard fortelle i kulturbutikken på Engesland. Vi gjentar suksessen med en god blanding sant og usant til å le og tenke over. Martijn byr på kaffe og kake. 

Ivar Nygaard har fortalt i mange år, mange steder og mange slags fortellinger. Noe av det kjekkeste er å fortelle på steder man ikke forventer å møte fortellingen, som foreksempel i en butikk. En mann skrev en gang om Ivar Nygaard: "Med sin store formidlingsglede er den nysgjerrige og kunnskapsrike fortelleren en mann å lytte til og kose seg med, gruble litt rundt, kanskje humre litt av og undres litt over. En forestilling med Ivar Nygaard er ulikt det meste, med sine små historier i lange linjer, sine mange detaljer på et bredt lerret, sine kreative krumspring og sitt spennende persongalleri" 

Hatten blir sendt rundt til inntekt for Wenches kafé og nye benker ved Prestbru.

Dele dette arrangementet

bottom of page